Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland
EVELINE (Middelburg)

Even voorstellen
Mijn naam is Eveline Daniëlse en ik werk al bijna 20 jaar in de kinderopvang. Ik ben een gediplomeerd kinderleidster en ik heb ook op BSO's en kinderdagverblijven gewerkt. Ik bied kinderen een vertrouwde warme en huiselijke opvang.

Hoogerzael: heerlijke plek voor de kinderen
Ik woon in een ruime hoekwoning in de wijk Griffioen (Griffioenstraat 7). Ik heb een fijne afgesloten tuin waar de kinderen kunnen spelen (bijvoorbeeld in de zandbak). Speciaal voor de kinderen heb ik een slaapkamer ingericht, desgewenst kunnen de kinderen ook op verschillende kamers slapen.

Daarnaast bezoeken we regelmatig waterspeelplaats Hoogerzael, dit is een heerlijke plek waar kinderen kunnen kliederen met water, hutten kunnen bouwen, balanceren op een touw, voetballen, etc. Ook bezoeken we nogal eens de speeltuintjes in de buurt.

Een vast dagritme
Ik heb een vast dagritme. Activiteiten die ik bijna elke dag terug laat komen zijn; liedjes zingen, gebarenspelletjes doen en boekjes lezen. De kinderen mogen knutselen, vrij spelen of een spelletje doen. Afhankelijk van de leeftijd en interesse van het kind bied ik activiteiten aan.

Indien mogelijk gaan we elke dag naar buiten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website: www.vasilisa.nl of contact met mij opnemen (0118-629122 of vasilisa@hetnet.nl).


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje