Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


 

Kleine PrinsSASKIA DOORNBOS (Middelburg)

Even voorstellen
Hallo, mijn naam is Saskia Doornbos. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij 2 kinderen Lars (2000) en Tessa (2003). Na 18 jaar met veel plezier in de reiswereld te hebben gewerkt en les te hebben gegeven op het ROC Zeeland, heb ik besloten om iets heel anders te gaan doen.

Ik heb ervoor gekozen dat te doen waar mijn hart naar uitgaat: kinderen bij mij thuis opvangen en ze daar een leuke en mooie tijd bezorgen. Ik vind het altijd heerlijk om kinderen om me heen te hebben. Daarom heb ik de keuze gemaakt om gastouder te worden. En ben ik op 1 februari 2010 gestart met Kinderopvang De Kleine Prins in Middelburg.

In 2010 heb ik het diploma kinder-EHBO behaald en het diploma Helpende 2. Elk jaar doe ik de herhalingscursus voor de Kinder-EHBO. Ik sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Ik werk met het VVE-programma Kiki. Dat houdt in dat ik de kinderen op een speelse manier -met de vrolijke beer Kiki- verder help in hun ontwikkeling. Omdat ik ben aangesloten bij gastouderbureau Het Biggetje, kunt u recht hebben op kinderopvangtoeslag.

De Kleine Prins
Kinderopvang De Kleine Prins is een kleinschalige opvang in een rustige, huiselijke omgeving voor kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar.
De kinderen kunnen spelen in de woonkamer of beneden in de tuinkamer.

Bij mooi weer spelen we natuurlijk in de afgesloten tuin. Daar spelen we met de fietsjes, zandbak en bij mooi weer kliederen we met water. Als het aantal kinderen het toelaat, gaan we eendjes voeren, naar de kinderboerderij of de speeltuin.

Hier kan ieder kind zichzelf zijn
Ik streef er naar een zo leuk mogelijke opvang te bieden, waar ieder kind lekker zichzelf kan zijn, kan omgaan met andere kinderen en zich kan ontwikkelen. In een huiselijke kring, maar wel met vaste rituelen.

Voor elke leeftijd is er geschikt speelgoed. We doen spelletjes, zingen liedjes en lezen een boekje en soms bakken we wat lekkers. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen. Hierbij houd ik rekening met de feestdagen en de seizoenen. En als er een papa, mama, opa of oma jarig is, knutselen we voor hen natuurlijk iets moois. We gaan dan aan de slag met verf, klei of iets anders. Het doel is om de kinderen te laten kennismaken met de materialen en mogelijkheden.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u met uw prinsje of prinsesje eens langskomen voor een kennismakingsgesprekje, neem dan gerust contact met mij op. Mijn telefoonnummer is 0118-638 727, GSM 06-13017231. Mijn e-mail-adres is: kleine-prins@zeelandnet.nl. Neem ook eens een kijkje op mijn website, www.kleine-prins.nl.


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje