Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


 

Saskia Schouwenaar

SASKIA SCHOUWENAAR (Koudekerke)

Even voorstellen

Ik ben Saskia (1971). Mijn gastouderopvang heet Jikkemiene. Ik ben getrouwd met Patrick (1971). Wij hebben 4 dochters Anna (1992), Floortje (1996), Jasmijn (1999) en Fenna (2007). Doordeweeks zijn we met zijn vijven. Anna studeert in Apeldoorn.

Een heleboel dieren
Wij hebben ook een heleboel dieren: een lieve hond Tess, 2 katten, vogels, vissen, kippen, konijnen en cavia's. De meeste kinderen genieten erg van de dieren. We geven ze samen eten, laten Tess uit en we rapen de eitjes bij de kippen. De eitjes worden natuurlijk ook regelmatig lekker gekookt en opgegeten.

Blije snoetjes
Ik vind het geweldig om met kinderen te werken. Het is iedere dag weer mooi om die blije snoetjes te zien als je 's ochtends de voordeur opent. Ik ben al zeker 15 jaar gastouder. Toen onze oudste drie kinderen klein waren, had ik maximaal drie oppaskindjes verdeeld over de week. Sinds januari 2012 ben ik begonnen als franchise gastouder. Ik vang nu drie kindjes van 0 tot 4 jaar op. Ik werk in principe alleen op donderdag..

Kinderen mogen zich zelf zijn
Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zich zelf kunnen en mogen zijn. Ik vind het ook belangrijk dat kinderen leren spelen. Er is iedere dag ruimte voor vrij spel zowel binnen als buiten. We hebben een grote tuin met een speeltoestel, zandbak en trampoline. Iedere dag hebben we op dezelfde tijden eet-, drink- en slaap-momenten. De kinderen weten dan ook precies waar ze aan toe zijn.

Meer informatie?
Hebt u interesse, dan kunt u mij altijd bellen of mailen.
Mijn telefoonnummer is 06-1677 0694. Mijn email-adres is saskia@jikkemiene.nl. Ook heb ik een eigen website: www.jikkemiene.nl.


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje