Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


SUZAN (Middelburg)

 

Even voorstellen

Al meer dan 10 jaar werk ik als gastouder bij mij aan huis. Ik woon in de Stromenwijk. Ik heb een lief dochtertje dat in de wijk Griffioen naar school gaat. Ik kan flexibele opvang bieden, als ouders dat willen. Het is dan niet nodig dat de oppaskinderen elke week op dezelfde dag komen. Ik werk van maandag tot en met vrijdag. Ik ben bijna het hele jaar door beschikbaar, op één of twee weken vakantie na.

 

Leuke dingen doen

Ik doe regelmatig iets speciaals met de oppaskinderen. De kinderen vinden dat een feestje. We gaan bijvoorbeeld naar de markt of naar het bos. Of we eten een croissantje in het centrum van Middelburg. Ik woon in een kindvriendelijke wijk, met diverse speeltuintjes. We zijn vaak in één van de speeltuintjes te vinden. Ook tegenover mijn huis is een speeltuintje.

 

Goed contact met de ouders

Ik vind een goed contact met de ouders van mijn oppaskindjes erg belangrijk. Als er iets met een kindje is, bespreken ouders en ik dat met elkaar. Ik wil een warme en betrokken gastouder zijn, die veel individuele aandacht geeft aan de kinderen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat een kind zich thuis en welkom voelt bij mij.

 

Meer informatie

Wilt u weten wanneer er nog plaats is of wilt u vrijblijvend komen kijken en kennismaken? Dan kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-1397 6906. Mailen mag ook. Mijn email-adres is shaw@zeelandnet.nl. Ik heb sinds kort ook een Facebookpagina. Deze heet: Gastouderopvang Holderdebolder.

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje