Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland

Gastouderbureau Het BiggetjeWENDY (Middelburg)

Even voorstellen
Ik ben 45 jaar en moeder van twee jongens (middelbare school en bovenbouw leeftijd).

Ik bied een oppasadres aan voor kindjes van 0 t/m 4 jaar. 

 

Ik ben o.a. in het bezit van een diploma MDGO-AB (opleiding tot Activiteiten Begeleidster) en het vereiste diploma Eerste Hulp aan Kinderen. 


Samen spelenderwijs de wereld ontdekken
Naast een duidelijk dagritme is er aandacht voor elk kind en zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Ik ben geduldig en positief ingesteld en heb er plezier in om met kinderen aan de slag te zijn en lol te hebben. Spelen, knutselen, naar de boerderij/het bos of een boodschapje doen. Samen spelenderwijs en op een veilige manier de wereld ontdekken.

 

Wij wonen in een ruim kindvriendelijk, huisdiervrij en schoon huis met een grote groene tuin. Gelegen in een rustige fijne wijk, tussen de Breeweg en wijk de Griffioen vlakbij de rondweg Laan der Verenigde Naties, in Middelburg.

 

Ik vind het belangrijk om te zorgen voor een goede overdracht naar de ouders.

 

Kortom: een vrolijk, praktisch ingesteld, zorgzaam, creatief en betrokken oppasadres. Geregistreerd (LRKP) en aangesloten bij gastouderbureau “Het Biggetje” in Biggekerke

(www.gastouderbureauzeeland.nl).


Meer informatie
Op dit moment heb ik een stuk of tien oppaskindjes. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 – 18.00 uur. Wilt u weten of ik plaats heb voor uw kindje? Ik kijk het graag voor u na!

 

Bel of mail me gerust als u meer wilt weten of als u kennis wilt maken. Mijn email-adres is wgeldof@zeelandnet.nl. Mijn telefoonnummer is 06-5231 5787.


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje