Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


 

Gastouder WillekeWILLEKE (Wissenkerke)

Even voorstellen

Ik ben moeder van twee lieve zoontjes (3 en 8 jaar). Ik heb een kindgerichte MBO- en HBO-opleiding gedaan. Ik heb een geldig Kinder-EHBO-diploma. Mijn doel is kleinschalige gastouderopvang bij mij thuis, voor maximaal zes kinderen (inclusief eigen kinderen), waarin structuur, ontwikkeling en huiselijkheid de kernwoorden zijn. Mijn gastouderopvang heet Zonnekind-Wervelwind. Ook kinderen met een extra zorgvraag zijn bij mij van harte welkom.

Gastouderopvang Zonnekind-Wervelwind
Ik hou van een dag die gestructureerd is. Dit wil zeggen dat de volgorde van alles altijd hetzelfde is zodat kinderen van te voren weten wat er gaat gebeuren. Dit geeft een kind duidelijkheid en rust. Daarentegen hou ik me niet op de seconde vast aan tijden. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn, kan het gebeuren dat we wat later fruit eten bijvoorbeeld. In de opvang maken we voor sommige kinderen gebruik van pictogrammen. Zo kunnen kinderen het dagschema zien. Door het visueel te maken wordt het voor sommige kinderen overzichtelijker en dus duidelijker.

Supergrote tuin
Buiten hebben we een supergrote tuin van 60 meter diep. Er is genoeg te spelen: grote trampoline, een glijbaan, schommel, ringen, babyglijbaan, zandbak, skelter, hobbelpaard, grote loopauto en een grote houten auto die mijn vriend heeft gemaakt voor de kinderen om in te spelen! En laten we niet de konijnenheuvel vergeten! Wij hebben 30 m² afgezet voor 2 grote konijnen. Dit vinden de kinderen fantastisch! Zo kunnen ze de konijnen voeren en in de konijnenholletjes gluren.

Veel activiteiten
Ik hou van veel activiteiten doen met de kinderen. Van mij mogen ze elke dag schilderen als ze willen. Buiten spelen is natuurlijk ook hartstikke leuk en mogen ze ook bijna altijd. Naar de eendjes, de supermarkt en naar de speeltuin. Schilderen, kleien, kleuren, spelletjes doen, voorlezen, muziek maken, dansen op muziek, gymmen, noem maar op.

Meer informatie

Neem eens een kijkje op mijn website: www.zonnekind-wervelwind.nl. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-24 59 71 91. Belt u mij gerust als u vragen heeft of als u kennis wilt komen maken.

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje