Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


Gastouders in de gemeente Middelburg


Gastouderbureau Het BiggetjeWENDY (Middelburg, bij Breeweg)

Even voorstellen
Ik ben 45 jaar en moeder van twee jongens (middelbare school en bovenbouw leeftijd). Ik bied een oppasadres aan voor kindjes van 0 t/m 4 jaar. 

Ik ben o.a. in het bezit van een diploma MDGO-AB (opleiding tot Activiteiten Begeleidster) en het vereiste diploma Eerste Hulp aan Kinderen. 

 
Zoet&ZoELLEN (Middelburg, Veersesingel)

Even voorstellen
Welkom bij Zoet & Zo! Ik ben Ellen (1973) en wil graag uw kindje opvangen!

Perfecte omgeving voor kinderen
Aan de Veersesingel 242 te Middelburg heb ik een grote woning, waar ik alle ruimte heb voor de kinderen. Al sinds 2007 vang ik hier kindjes op. En dat doe ik met ONTZETTEND veel plezier! Er is hier een ruime speelkamer voor ze, met een toilet en wastafel. Vanuit deze speelkamer is er toegang tot de tuin en toegang tot de aparte slaapkamer voor de kinderen. De speeltuin is bij mij om de hoek en het Bolwerk is aan de overkant, zodat er lekker kan worden gewandeld en gespeeld. Dus een perfecte omgeving voor de kinderen!Kleine PrinsSASKIA DOORNBOS (Middelburg Zuid)

Even voorstellen
Hallo, mijn naam is Saskia Doornbos. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij 2 kinderen Lars (2000) en Tessa (2003). Na 18 jaar met veel plezier in de reiswereld te hebben gewerkt en les te hebben gegeven op het ROC Zeeland, heb ik besloten om iets heel anders te gaan doen.

 
SUZAN (Middelburg Stromenwijk)


Even voorstellen

Al meer dan 15 jaar werk ik als gastouder bij mij aan huis. Ik woon in de Stromenwijk. Ik heb een lief dochtertje dat in de wijk Griffioen naar school gaat. Ik kan flexibele opvang bieden, als ouders dat willen. Het is dan niet nodig dat de oppaskinderen elke week op dezelfde dag komen. Ik werk van maandag tot en met vrijdag. Ik ben bijna het hele jaar door beschikbaar, op één of twee weken vakantie na.

 


 

 
Ook hebben wij in Middelburg gastouders in de volgende straten:


* Huybrecht de Hasestraat (Middelburg-Zuid) en
* Spinhuisweg (Middelburg-Zuid).


Voor informatie over deze gastouders kunt u bellen of mailen naar gastouderbureau Het Biggetje, telefoon 06-2956 5281, email-adres nvandenberg@hotmail.com

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje