Gastouderbureau Het Biggetje


Gastouders per regio

Informatie

 

Facebookpagina GOB Het Biggetje

GASTOUDERBUREAU HET BIGGETJE
ook bekend als gastouderbureau Zeeland


Gastouders in de gemeente Veere


Anja (Koudekerke)ANJA (Koudekerke)

Even voorstellen
Ik ben Anja Muilwijk. Ik ben getrouwd met Eric en heb twee kinderen Nick (1991) en Joan (1999). Als je thuis werkt als gastouder doe je dit niet alleen, het hele gezin draait hierin mee. Prachtig om te zien hoe de wisselwerking is tussen “de kleintjes” en mijn eigen kinderen.Gastouderbureau Het BiggetjeADDIE (Biggekerke/Zoutelande)

Even voorstellen
Mijn naam is Addie, ik ben bijna 23 jaar getrouwd met Egbert. We hebben een dochter, die in Nijmegen studeert en woont. Ik heb 20 jaar als gediplomeerd leidster in de kinderopvang gewerkt, en werd op 1.1.2012 boventallig verklaard. Dit vond plaats in het midden van het land. De meeste ervaring heb ik met kinderen in de leeftijd tot 4 jaar, wat ikzelf een heel leuke leeftijd vind.


De Kangaroohut
SHIRLEY (Veere)


Even voorstellen
Hallo ik ben Shirley Maljers-Don en getrouwd met Ad. Wij hebben twee volwassen zoons en wonen in Veere. Sinds een aantal jaren heb ik de kinderopvang “De Kangaroohut” bij ons thuis. De kinderen van 0 tot 12 worden als het ware opgenomen in het gezin. Van maandag tot en met vrijdag (maar niet in de schoolvakanties) is het bij mij thuis vaak een vrolijke boel. Onze 2 hondjes en ik vinden het erg gezellig met de oppaskindjes. Onze hondjes zijn helemaal gewend aan jonge kinderen. 

 Ook hebben wij een gastouder in:

* de Koepelstraat in Serooskerke en
* Vrouwenpolder.

Voor informatie over deze gastouder kunt u bellen of mailen naar gastouderbureau Het Biggetje, telefoon 06-2956 5281, email-adres nvandenberg@hotmail.com
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan nvandenberg@hotmail.com
Copyright © 2015 Gastouderbureau Het Biggetje
Gastouderbureau Het Biggetje